Politerno > Україна і світ > Міграційнійна служба не організовувала транспортування Саакашвілі до Польщі – “Схеми” (Відео)

Міграційнійна служба не організовувала транспортування Саакашвілі до Польщі – “Схеми” (Відео)

  • 15 Лютого, 2018
  • 1483 Переглядів
  • 0

Державна міграційна служба не організовувала транспортування лідера “Руху нових сил” Міхеіла Саакашвілі під час його реадмісії з України до Польщі.

Про це повідомили у відомстві на запит журналістів програми “Схеми“.

“ДМС не здійснювала транспортування Міхеіла Саакашвілі з України до Республіки Польща. Інформація про транспортування зазначеної особи у ДМС відсутня”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначають журналісти, раніше у Державній прикордонній службі їм повідомили, що не мають інформації щодо організаторів та оплати перельоту на приватному літаку для вивезення Міхеіла Саакашвілі до Польщі, і порадили звертатися з цим питанням до Міграційної служби.

За даними журналістів “Схем”, в Україні організувати цей рейс допомагала українська компанія Sky Handling, яка, за даними польської сторони, “займається технічними нюансами”. У польській компанії, яка здає літак в оренду, відмовилися відповідати на запитання, хто оплатив переліт Саакашвілі.

Компанія пропонує своїм клієнтам переліт на аналогічному літаку з Києва до Варшави за €8 тис.

Як повідомлялось, лідер “Руху нових сил” Міхеіл Саакашвілі оформив у Нідерландах посвідчення особи, що дає йому право на проживання та роботу в Євросоюзі.

Про те, як саме відбувалось затримання та висилка Михайла Саакашвілі з України у публікації.

Читайте по темі: Саакашвілі розповів про своє викрадення та плани на майбутнє

Також ми публікували звернення лідера партії “Батьківщина” з приводу висилки Саакашвілі.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE