Politerno > Тернопільщина > Руслан Коцаба про Степана Барну та “40-метрову схему” Богдана Юлика (Відео)

Руслан Коцаба про Степана Барну та “40-метрову схему” Богдана Юлика (Відео)

  • 23 Липня, 2018
  • 11698 Переглядів
  • 0

Фото “Без табу”

Під “дахом” голови Тернопільської ОДА Степана Барни у Службі автомобільних доріг Тернопільщини, якою керує екс-регіонал Богдан Юлик, процвітає нечувана навіть в масштабах України корупція. А покривати її зі сторони силових органів може батько Богдана – Іван Юлик, колишній очільник СБУ області.

Про це в ефірі каналу “NEWSONE” розповів відомий журналіст Руслан Коцаба.

Як ми вже раніше повідомляли, журналісти “Наші гроші Львів” розповіли про “схему” Богдана Юлика, коли для того, щоб обійти тендери, дороги поділили на ділянки по 40 метрів і в один день підписали близко 200 угод на кілька десятків мільйонів гривень. Злодії діяли настільки зухвало, що ТОВ “БМБуд”, яка “пиляла” гроші на цій схемі, назвали на честь подружжя, власників фірми, Богдана та Мар’яни.

Як ми писали, знав про цю схему профільний міністр Володимир Омелян, знали і антикорупційні органи, і ГПУ, але до цього часу жоден чиновник, не кажучи вже про Богдана Юлика, не звільнений, тим більше не покараний.

Цікавим є і той факт, що саму схему першою помітила британська неурядова організація CoST (Construction Sector Transparency Initiative) із секретаріатом у Лондоні (Велика Британія), призначена для забезпечення прозорості та підзвітності будівництва об’єктів інфраструктури. Наші ж правоохоронні органи злочинів “автодорожної” мафії просто не помічають, втім, як і будь-якої іншої.

Подробиці у відео:

Читайте також: “Я документи – а вони слухи та плітки на мене”, – Деревляний про скандал у Службі автомобільних доріг Тернопільщини

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE