Politerno > Україна і світ > Порошенко прокоментував можливість своєї участі у президентських виборах

Порошенко прокоментував можливість своєї участі у президентських виборах

  • 16 Грудня, 2018
  • 1277 Переглядів
  • 0

Президент України Петро Порошенко прокоментував перспективу висунення на другий президентський термін у 2019 році.

На прес-конференції у Києві 16 грудня діючий президент не сказав, чи буде висувати свою кандидатуру на майбутніх виборах.

“Позиція перша – я дуже довіряю українському народу. Позиція друга – я упевнений у його відповідальному виборі. Позиція третя. Якщо я прийму рішення балотуватися і так трапиться, що буде хтось більш достойний – я буду йому допомагати”, – заявив Порошенко на запитання, що він робитиме, якщо його не переоберуть у 2019-му.

Згодом на питання журналіста щодо підсумків першої каденції президентства Порошенко заявив: “Перше – мені соромно і я вибачився, що я подав необгрунтовані надії щодо терміну закінчення війни (з РФ – ред.)”.

“Вважаю, тоді мало хто міг передбачити масштаб операції ЗС РФ в Україні”, – зазначив Порошенко.

“Можна знайти тисячі пояснень чи виправдань, але це помилка. І можу ще раз лише вибачитися перед народом, що дав безпідставні надії”, – заявив він.

Порошенко додав, що зараз просив би усіх політиків, щоб вони “дуже відповідально ставилися до своїх обіцянок, у т.ч. і передвиборчих”.

Як повідомлялось, під час прес-конференції у Києві 16 грудня Порошенко заявив, що президент України Петро Порошенко заявив, що президент Росії Володимир Путін не хоче з ним спілкуватися, “бо не має, що сказати”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE