Politerno > Україна і світ > Яценюк більше не контролює “Народний фронт” – джерело

Яценюк більше не контролює “Народний фронт” – джерело

  • 16 Лютого, 2017
  • 1444 Переглядів
  • 0

Колишній прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк більше не контролює “Народний фронт”, а також міністрів даної політсили.

Про це на умовах анонімності виданню “Мир” повідомило джерело з оточення політика.

На думку джерела видання, парламентська фракція “Народний фронт” вже протягом досить тривалого періоду часу негласно розділена на цілий ряд груп впливу, які екс-прем’єру непідконтрольні.

“Народного фронту” Яценюка як такого в принципі вже не існує. По-моєму, це очевидно. Несподівано ставши лідером на парламентських виборах в 2014 році, партія завдяки зусиллям свого ж керівництва буквально розсипалася по інтересам “, – зазначив інформатор, додавши, що і міністри, які були призначені зі списків “Народного фронту “, більше не дотримуються позиції екс-глави Кабінету Міністрів.

“З урахуванням відсутності у Яценюка важелів будь-якого впливу на своїх же однопартійців, говорити про його реванш в українській політиці – як мінімум нерозумно. Його вказівки ніхто не виконує, ні фракція, ні міністри”, – резюмував він.

Видання нагадує, що віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко, міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, міністр освіти і науки Лілія Гриневич та міністр юстиції Павло Петренко прийшли до Верховної Ради в складі “Народного фронту”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE