Politerno > Україна і світ > Блокада викрила величезну фінансову аферу влади – Білецький

Блокада викрила величезну фінансову аферу влади – Білецький

  • 20 Лютого, 2017
  • 1742 Переглядів
  • 0

Андрій Білецький на сторінці “Національного корпусу” у Facebook висміяв повідомлення від ГУР МО України.

Зокрема, Білецький називає факт ретрансляції аргументів російської і вітчизняної кабмінівсько-президентської пропаганди українським ГУР МО вкрай дивним.

Виявляється, зазначає очільник “Національного крпусу”, терористичні бандформування поповнюють свої ряди за рахунок шахтарів, звільнених з шахт, які були закриті в результаті української блокади.

“Таким чином, доблесні українські розвідники знайшли рецепт перемоги над ворогом – треба дати йому роботу! І нікому буде воювати! Думаю, наступною сентенцією буде аргумент влади про те, що ніяк не можна закривати Липецьку фабрику, бо з безробітних шоколадників створюється Липецька бригада для відправки на Донбас!”, – іронізує Андрій Білецький.

“Владі, яка остаточно прокралася та забрехалася, аби зняти питання стосовно блокади, краще пояснити як проходило ціноутворення на електроенергію, хто закуповував і давав закуповувати вугілля за завищеними цінами, залізши в кишеню до кожного українця? Навіщо так багато і активно брехали всі: Президент, прем’єр і профільний паливно-енергетичний міністр про вигадану формулу «Роттердам плюс» і диверсифікацію? І головне – хто за це відповість, хто сяде в тюрму і коли українцям повернуть гроші з вугільно-енергетичної оборудки?” – посянює свою позицію комбат.

“Я не думаю, що хтось з блокадників хоче знищити енергетичний сектор чи металургійну промисловість країни, але блокада викрила величезну фінансову аферу влади і відповісти за це обов’язково доведеться! І нісенітниці про «шахтарів-бойовиків» не допоможуть цього уникнути!” – резюмує Білецький.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE