Politerno > Україна і світ > Активісти і нардепи під судом вимагають запобіжного заходу для Насірова

Активісти і нардепи під судом вимагають запобіжного заходу для Насірова

  • 5 Березня, 2017
  • 1566 Переглядів
  • 0

Під будівлею суда у Києві, де для голови ДФС Романа Насірова мали обрати міру запобіжного заходу, зібралися нардепи та громадські активісти з вимогою провести засідання суду та не дати можливості вивезти Насірова з будівлі.

Зокрема до анонсованої раніше активістами “Автомайдану” на 19:00 акції на вул.Смірнова-Ласточкіна, якотрі кількома автівками заблокували виїзд з території суду, приєднались нардеп Мустафа Найєм, Сергій Лещенко, Юрій Дерев’янко, представники “Руху нових сил” Міхеіла Саакашвілі, Давид Сакварелідзе та інші активісти РНС, колишні бійці “Азова” та молодь з “Національного корпусу”.

У коментарі журналістам учасники блокування заявили, що основна мета акції – не дати можливості вивезти Насірова з будівлі суду, який, за словами адвокатів, досі перебуває всередині. Також учасники акції планують домогтися призначення чергового судді, який зможе розглянути клопотання захисту Насірова про відвід судді Олександра Бобровника та призначити іншого суддю для обрання запобіжного заходу.

“Після того, як сплине час попереднього затримання – 72 години – о 23:00 – Насірова звільнять, і потрібна буде нова підозра і нове затримання…. за той час, поки їх підготують, Насіров може втекти, і подальші дії НАБУ та САП не матимуть результата”, – зазначив нардеп Мустафа Найєм.

У свою чергу один з учасників “Автомайдану” Олексій Гриценко припустив, що у разі непродовження судового засідання “активісти будуть готові поїхати додому до голови суду (Людмили Шереметьєвої) з вимогою визначити суддю, який зможе розглянути справу Насірова до визначеного терміну.

Голова Тернопільського “Автомайдану” Ігора Василів на свої сторінці у Facebook пише, що “стає все веселіше”.

Стає все веселіше.

Опубліковано Ігором Василевим 5 березень 2017 р.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE