Politerno > Україна і світ > Садовий засмучений через вчинок Бабак і хоче виборів у Луцьку

Садовий засмучений через вчинок Бабак і хоче виборів у Луцьку

  • 11 Березня, 2017
  • 1571 Переглядів
  • 0

“Об’єднання “Самопоміч”” ще не обговорювала питання виборів у Луцьку, але вони мають відбутися якнайшвидше.

Про це повідомив INSIDER Андрій Садовий, коментуючи відмову від мандату Олени Бабак.

“Я сам вмовляв Олену піти у парламент, і це дуже болюче для мене питання. Але Олена Бабак зробила дуже багато корисного, щоб робота парламентського комітету стала більш фаховою і в нашій партії вона продовжить опікуватися питаннями ЖКГ”, – сказав Садовий.

В той же час, відповідаючи на запитання, чи стане замість Бабак наступна в списку, нині секретар Луцької міськради Юлія Вусенко, Садовий сказав, що треба це питання ставити їй.

“Але, думаю, зараз і вона не дасть вам відповідь на це питання, бо вона повністю поглинена проблемами Луцька. Ви знаєте, яка там складна ситуація і вона по суті сама протистоїть їй”, – сказав мер.

“Ми виступаємо за те, щоб питання призначення виборів було вирішено якнайшвидше”, – додав Садовий.

Як відомо, мер Луцька Микола Романюк помер у лютому. Але досі інформація про його смерть не оголошена у міськраді. Депутати від “Укроп” постійно зривають сесію міськради, де мають оголосити відповідне повідомлення. Натомість вони хочуть на наступній сесії змістити секретаря міськради Вусенко.

На думку місцевих депутатів, таким чином “Укроп” хоче поставити свого секретаря і зможе управляти містом без виборів. В той же час, голова облради Ігор Палиця зможе ще більше зміцнити позиції в області.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE