Politerno > Україна і світ > Офіс Ахметова та приміщення “Альфа-банку” в Києві закидали камінням і петардами

Офіс Ахметова та приміщення “Альфа-банку” в Києві закидали камінням і петардами

  • 14 Березня, 2017
  • 1905 Переглядів
  • 0

Кордон з патрульних поліцейських та нацгвардійців оточив офіс Рената Ахметова у столиці, коли до будівлі прийшла колона мітингувальників.

Як зазначає кореспондент Укрінформу, активісти жбурляли каміння та петарди у вікна будівлі. Група мітингувальників, які виступають за блокаду торгівлі з окупованими територіями Донецької і Луганської областей, спочатку намагалася проникнути в офіс компанії СКМ, а потім спустилася до будівлі “Альфа-банку” на Хрещатику.

Перед “Альфа-банком” вишикувався кордон силовиків в захисному обмундируванні. Мітингувальники почали підривати петарди, а також через голови поліцейських кидати каміння в будівлю. Очевидці стверджують, що силовики не втручаються.

Також мітингувальники палили фаєри та димові шашки. Проте жодного вікна розбити не вдалося – вікна виявились броньованими.

Перед цим голова добровольчого руху ОУН Микола Коханівський закликав мітингувальників, які зібрались на Майдані Незалежності, йти до офісу Рената Ахметова в Києві.

“Сьогодні ми так само можемо ще раз сходити до Рената Ахметова. Ми можемо сходити навідати його офіс, я закликаю це зробити добровольців раз ми вже тут зібрались”, – сказав він, додавши, що активісти хочуть “нагадати, що йому (Ахметову – ред.) не місце в Україні”.

Водночас Коханівський повідомив, що добровольчий рух ОУН не планує сьогодні іти маршем до Адміністрації президента України.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE