Politerno > Україна і світ > В центр Києва зганяють сотні правоохоронців

В центр Києва зганяють сотні правоохоронців

  • 14 Березня, 2017
  • 1786 Переглядів
  • 0

З огляду на останні події, пов’язані із силовим розгоном учасників блокади на Донбасі та масовими протестними акціями активістів, керівництво столичної поліції вирішило посилити заходи безпеки у центрі Києва.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП Києва.

Зокрема, у відомстві інформують, що для забезпечення безпеки та порядку під час проведення заходів з масовою участю громадян із 14 по 17 березня для несення служби у центральній частині міста будуть задіяні співробітники структурних підрозділів органів внутрішніх справ та Національної гвардії України. Загалом охорону правопорядку забезпечуватимуть понад 1400 правоохоронців.

Поліцейські просять громадян із розумінням поставитися до посилених заходів безпеки та закликають учасників бути уважними і пильними, не піддаватися на провокації, а у випадку виявлення підозрілих осіб чи пакунків – негайно повідомляти правоохоронцям.

Решта районів міста патрулюватимуть у звичному режимі.

Вчора ввечері, 13 березня, у Києві на Майдані Незалежності мітингували прихильники блокади торгівлі з ОРДЛО. У центрі міста зібралося близько 500 людей.

Подібні акції протесту відбувалися і в інших містах України. Сьогодні з цього приводу скликали позачергові сесії, щоб місцеві можновладці висловили свою позицію владі з приводу того, що відбувається в країні.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE