Politerno > Україна і світ > Надія Савченко їздила до індійського гуру і японського ченця

Надія Савченко їздила до індійського гуру і японського ченця

  • 18 Березня, 2017
  • 1741 Переглядів
  • 0

Народний депутат України Надія Савченко провела зустрічі з індійським гуру Шрі Шрі Раві Шанкар і японським буддистським ченцем-миротворцем Ніппондзаном Мьоходзі, які хочуть допомогти Україні повернути мир і спокій.

Про це Надія Савченко повідомила в Facebook.

 

 

– Останніми тижнями мала зустрiчi з духовними лiдерами, Шрі Шрі Раві Шанкар та Дзюнсей Терасава. Цi свiтлi люди мають свiтлу мету допомогти налагодженню миру в Україні й процесу обмiну полоненими. Кожен з них мав досвiд у сприяннi врегулювання багатьох вiйськових конфліктiв у світі.

Шрi Шрi Равi Шанкар, індійський гуру, суспільний діяч, засновник МО “Мистецтво життя” та Дзюнсей Терасава, японський буддистський чернець-миротворець та Учитель чернечого Ордена Ніппондзан Мьоходзі у Євразії, консультант Міжнародного бюро миру в Раді з прав людини при ООН. Ці люди мають щирi намiри допомогти українцям знайти шлях до миру на нашiй землi.
Дуже шкода що мудрiсть духовних людей не хочуть чути полiтики…

 


Шрi Шрi Равi Шанкар просив зустрiчi з Президентом України. Але Порошенко не захотiв його почути, як свого часу не захотiв слухати матерiв наших військовополонених, коли тi голодували пiд стiнами Банковоi за звiльнення своiх дiтей.

Маю надiю, що українська духовенство знайде добру волю та час і прийме на зустрiч духовникiв з Iндii та Тiбету. Впевнена спiльна дiя заради добра та миру буде корисною не тiльки Україні а й свiту., – пише нардеп.

Савченко переконана, “ці люди мають щирі наміри допомогти українцям знайти шлях до миру на нашій землі”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE