Politerno > Україна і світ > Тимошенко виступила перед партійцями: “У нас є внутрішній фронт і ви на фронті”

Тимошенко виступила перед партійцями: “У нас є внутрішній фронт і ви на фронті”

  • 25 Березня, 2017
  • 1915 Переглядів
  • 0

Юлія Тимошенко переконана, що головними завданнями участі “Батьківщини” у виборах об’єднаних громад є захист маленьких місцевих громад від знищення, захист сільськогосподарської землі та збереження України.

Про це лідер партії наголосила на 5 етапі XIV з’їзду партії, який сьогодні відбувся в Києві.

“Вибори об’єднаних громад означають три речі. Головне – це захист наших маленьких громад від знищення. І це питання буде стояти перед кожним з вас, хто прийде до влади в місцевих громадах. Перше завдання: не дати знищити місцеві громади! Друга мета: надійно захистити сільськогосподарську землю, щоб ніхто не міг навіть кроку робити, аби Україна втратила цей унікальний ресурс. І третя наша мета: врятувати Україну”, – наголосила Юлія Тимошенко.

Голова партії звернула увагу, що українці борються за країну на кількох фронтах. Це боротьба з Кремлем на фронті на Сході країни, в Криму та в середині держави.

“У нас є внутрішній фронт і ви на фронті! Ви не лише члени партії, ви бійці цього фронту з корупцією, бездарністю, з тим, що усі структури державної влади наповнені невігласами або маріонетками, які виконують чиїсь, абсолютно не корисні для нашої країни побажання”, – звернулася до соратників лідер “Батьківщини”.

“На виборах 30 квітня розпочнеться й продовжиться славетний шлях і команди «Батьківщини», і нашої великої Батьківщини – України до справжнього, абсолютно гідного кожного нас майбутнього. Я вірю в нас! Я вірю в наше майбутнє”, – апелювала до однопартійців Юлія Тимошенко.

Лідер партії розповіла, що стратегія розвитку України буде презентована на спеціальному з’їзді.

“Ми мусимо стати в глобальному просторі справжніми егоїстами з точки зору розбудови нашої держави. Усі ресурсі, усі можливості нашої країни підпорядкуємо щастю кожної людини, тому що інших завдань немає. Ми побудуємо найсправедливішу в світі систему розподілу ВВП, такі фінансову та кредитну системи, що будуть здатні підняти економіку. Аби головними інвесторами країни стали громадяни, а не транснаціональні корпорації чи «окремі прізвища». Знаєте, чому ми переможемо? Тому що в світі більше немає країни з таким ресурсним та інтелектуальним потенціалом, як Україна”, – підсумувала Юлія Тимошенко.

Як вже повідомлялося, «Батьківщина» ухвалила рішення взяти участь у місцевих виборах, які відбудуться 30 квітня 2017 року.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE