Politerno > Україна і світ > Тепер варто чекати, що в РФ уб’ють соратників Януковича та подадуть це як помсту України – політолог

Тепер варто чекати, що в РФ уб’ють соратників Януковича та подадуть це як помсту України – політолог

  • 26 Березня, 2017
  • 1407 Переглядів
  • 0

Вбивство Дениса Вороненкова є приниженням для України. Це також є порушенням таємних домовленостей між українськими і російськими спецслужбами.

Про це в інтерв’ю журналістам заявив політолог Віктор Небоженко.

“Якщо в якійсь країні вбивають громадянина іншої країни, то в тій країні в якій вбили, Швейцарія, Київ, Лондон,” – це завжди приниження цієї країни. Нещодавно загинув старший брат нинішнього диктатора Північної Кореї, більшість малайців обурилося: чому це саме у нас відбулося.

Так що це вже приниження і образа України і доказ того, що спецслужби України, правоохоронні органи не вміють запобігати міжнародним замахам»- підкреслив політолог. За його словами, вбивство Вороненкова – “порушення якихось домовленостей між розвідувальними службами”.

“Тобто, ми ж не вбиваємо українських зрадників в Москві і Ростові, правильно? А вони вбивають, тут Путін перейшов якусь межу. Значить, щось може статися з колишніми чиновниками адміністрації режиму Януковича, де Путін скаже: ну ви бачите, Україна в помсту застрелила на території Росії. Залишилися важливі і жирні”, – додав політолог.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE