Politerno > Україна і світ > Стрільба з гранатомета в Луцьку: ЗМІ повідомили про вибух в генконсульстві Польщі

Стрільба з гранатомета в Луцьку: ЗМІ повідомили про вибух в генконсульстві Польщі

  • 29 Березня, 2017
  • 1450 Переглядів
  • 0

У ніч на 29 березня невідомий обстріляв приміщення Генерального консульства Польщі в Луцьку.

Вибух прогримів близько 1:12. За попередньою інформацією, невідомий стріляв з гранатомета, пише місцеве видання Volyn24.

Консул Республіки Польща у Луцьку Кшиштоф Савіцкі заявив, що нічний напад на приміщення консульства був терористичним актом. Коментуючи подію Савіцкі сказав : “Це був правдивий теракт. Хотіли вбити людей” – сказав консул.

 

 

Нагадаємо, вночі невідомі вистрілили з важкої зброї у приміщення Генерального коснсультсва РП у Луцьку, що на вулиці Дубнівській, 22б. Консул повідомив: експерти на місці події знайшли металеві уламки зі снаряда гранатомета. Діаметр пробоїни у даху – 70 см.

За словами віце-консула Кшиштофа Савіцкі, в результаті обстрілу ніхто не постраждав. Адже приміщення, куди цілив злочинець, службове, і на момент обстрілу там нікого не було, а сім’я консула живе в іншому крилі будівлі.

Голова МЗС Павло Клімкін висловив глибоку стурбованість з приводу провокації проти консульства Польщі у Луцьку.

У своєму Твіттері Павло Клімкін пише: “Обурений провокацією проти Генконсульства Польщі у Луцьку. Це підлість від тих, хто проти нашої дружби з Республікою Польща. Робимо все, щоб винні були покарані”, – написав він.

— Pavlo Klimkin (@PavloKlimkin) March 29, 2017

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE