Politerno > Україна і світ > Руслан Демчак орендував будинок в Лондоні за 3,8 млн грн і позичив фізособі 120 млн грн

Руслан Демчак орендував будинок в Лондоні за 3,8 млн грн і позичив фізособі 120 млн грн

  • 31 Березня, 2017
  • 1580 Переглядів
  • 0

Депутат Верховної Ради від фракції “Блок Петра Порошенко”, заступник голови парламентського комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності Руслан Демчак позичив 120 млн гривень фізичній особі в 2016 році.

Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передають Українські Новини.

Річний дохід депутата склали 159 тис. гривень зарплати, 170 тис. гривень – забезпечення депутатської діяльності, а 26 тис. гривень – компенсація вартості проїзду.

Готівкою він задекларував 4 310 000 гривен, на рахунку в Державному експортно-імпортному банку – 3,5 тис. гривень, а в Радикал Банку – 10 гривень.

Демчак подарував своїй дружині 624 тис. гривень на покупку автомобіля Land Rover Range Rover Evoque Prestig 2012 випуску.

Дружина депутата витратила 3,8 млн гривень на оренду будинку площею 355 кв. м в Лондоні (Великобританія).

Також в її власності задекларовані годинник Chopard з дорогоцінними камінням вартістю 0,3 млн гривень.

В депутатського подружжя є акції в британській компанії UBG Corporation LImited номінальною вартістю 4,4 млн гривень, корпоративні права (100% капіталу) в ТОВ “Хелстур 2012″ вартістю 2 тис. гривень в грошовому еквіваленті, а також воно (подружжя) є кінцевим бенефіціаром в ТОВ ” Укрбізнесгруп Гарантія “і зберігає 516 фунтів стерлінгів в банку в Великобританії.

Демчак задекларував, що проживає в будинку в Київській області площею 377 кв. м і в Вінницькій області площею 28 кв. м, що належать його батькові, а також в його спільної з батьком і матір’ю власності є квартира 50 кв. м у Вінницькій області.

У декларації також зазначається, що 2 млн гривень було витрачено на навчання дітей у Великій Британії, а 1,2 млн гривень – на благодійну допомогу.

Раніше повідомлялося, що глава НБУ Валерія Гонтарєва показала в декларації 57 мільйонів гривень доходу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE