Politerno > Україна і світ > Депутатські пільги: “багато грошей не буває” (Відео)

Депутатські пільги: “багато грошей не буває” (Відео)

  • 5 Квітня, 2017
  • 1581 Переглядів
  • 0

Народні обранці досі користуються пільгами, від яких обіцяли позбутися ще в парламенті минулого скликання.

До послуг політиків щорічна оплачувана відпустка у 45 днів, безкоштовне медичне обслуговування, кошти на оренду житла, державна охорона, користування автопарком Верховної Ради і компенсація вартості проїзду по території України, йдеться в сюжеті ТСН.

Більшість опитаних нардепів зізналася, що користується хоча б частиною цих пільг. Багато хто з обранців взагалі не бачить в цьому нічого поганого. Зокрема, Куніцин поскаржився, що пільги тепер маленькі – колись були великі і стосувалися газу.

Депутат Олексій Скрипник заявив, що користуватися власним автомобілем йому невигідно, а 45 днів відпустки – це не багато. “А ви підіть один день посидьте в залі. Я виходжу висмоктаний, деморалізований”, – говорить нардеп.

Ігор Луценко скаржиться, що коштів на бензин вистачає максимум на два тижні. А Бурбак не розуміє, як можна відмовитися від компенсації на житло. “І жити на вокзалі, чи що”, – запитує він. А Мураєв так само відкидає претензії щодо готельного номера за рахунок бюджету. “Він мені належить по закону”, – говорить він.

Корчинська була чи не єдиною, хто прямо заявив, що користуватися пільгами – це погано. У той же час вона розкритикувала сама себе за те, що приїхала в Раду на гаражному авто.

А саму чітку відповідь на питання про користування заможною людиною правом на компенсацію за житло дав Антон Кіссе. “Багато грошей не буває”, – сказав він.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE