Politerno > Україна і світ > Глави МЗС Словаччини, Угорщини та Чехії відвідають Київ, щоб обговорити ситуацію на Донбасі

Глави МЗС Словаччини, Угорщини та Чехії відвідають Київ, щоб обговорити ситуацію на Донбасі

  • 10 Квітня, 2017
  • 1341 Переглядів
  • 0

Як повідомили в МЗС України, міністри закордонних справ Словаччини, Угорщини та Чехії ознайомляться з актуальною ситуацією в Донбасі і обговорять подальшу практичну допомогу Україні.

У вівторок Україну відвідають глави МЗС Словаччини, Угорщини та Чехії, повідомляє “РИА Новости” 

Одинадцятого квітня 2017 року Україна з спільним візитом перебуватимуть міністри закордонних справ Словацької Республіки Мирослав Лайчак, Угорщини Петер Сійярто і Чеської Республіки Любомир Заоралек”, – повідомляє МЗС України.

За даними відомства, метою візиту є підтвердження підтримки згаданими країнами суверенітету і територіальної цілісності України, ознайомлення з актуальною ситуацією в Донбасі, обговорення подальшої практичної допомоги Україні, зокрема, в проведенні внутрішніх реформ в Україні.

За даними МЗС, в 12.10 11 квітня відбудеться спільна прес-конференція міністрів закордонних справ України, Словаччини, Угорщини та Чехії.

Раніше повідомлялося, що 12 квітня міністр закордонних справ України Павло Клімкін візьме участь в засіданні міністрів закордонних справ “Вишеградської четвірки” (Польща, Чехія, Словаччина, Угорщина).

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE