Politerno > Україна і світ > На фракції БПП кадрові питання не обговорювалися, – нардеп

На фракції БПП кадрові питання не обговорювалися, – нардеп

  • 10 Квітня, 2017
  • 1465 Переглядів
  • 0

Парламентарі обговорювали з президентом і прем’єром питання, які на цьому тижні повинен розглядати парламент

Нардепи від фракції БПП сьогодні, 10 квітня 2017 року, на засіданні не обговорювали кадрові питання. Про це повідомив заступник Голови фракції Олексій Гончаренко, передає кореспондент РБК-Україна.

“Кадрові питання ми ніякі не обговорювали”, – заявив Гончаренко. За його словами, на засіданні нардепи від БПП обговорювали з президентом України Петром Порошенко і прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом питання, які на цьому тижні повинен розглядати парламент, зокрема відносно Конституційного суду, співпраці з Міжнародними фінансовими інститутами і роботою Фонду регіонального розвитку.

У свою чергу, народний депутат Олег Барна зазначив, що кандидатури на посаду Голови Національного банку будуть обговорюватися протягом місяця.

В цей же день на засіданні фракції БПП у понеділок ввечері  народний депутат Олександр Третяков запропонував створити міністерство з питань ветеранів.

“Він мотивував, що є 700 тисяч ветеранів – і АТО, і афганців, але ними ніхто не займається”, – зазначив один з нардепів.

Однак прем’єр Володимир Гройсман, який був на цьому засіданні виступив проти. “Гройсман сказав, що не варто плодити нові міністерства”, – переказують члени фракції.

Зі слів депутатів, Третякова підтримала нардеп Ольга Богомолець.

Читати також: Рік прем’єрства Гройсмана – Порошенко і БПП вирішуватимуть щодо звіту?

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE