Politerno > Україна і світ > Санкції проти Росії: на які поступки готовий піти Захід

Санкції проти Росії: на які поступки готовий піти Захід

  • 10 Квітня, 2017
  • 1495 Переглядів
  • 0

В обмін на Сирію Захід готовий повернути Кремль в “Велику Вісімку”

Західні країни можуть повернути Росії до складу “Великої Вісімки” (G8), якщо Москва припинить надавати підтримку сирійському президенту Башару Асаду, повідомляє Politeka, з посиланням на The Daily Telegraph.

Як повідомляє видання, саме питання повернення в G8, буде однією з тем переговорів у Москві між держсекретарем США Рексом Тіллерсоном та його російським колегою Сергієм Лавровим. Журналісти видання пишуть, що Тіллерсон поставить Путіну ультиматум з вимогою припинити підтримку сирійського уряду.

В іншому випадку Захід може внести нові санкції проти Росії.

Джерело The Daily Telegraph в британському уряді повідомило виданню, що Путіну варто показати стратегію виходу з сирійського конфлікту, яка дозволить йому зберегти обличчя.

Як повідомило видання “Sunday Times” з посиланням на джерела, знайомі з дипломатичним спілкуванням посла Британії в Вашингтоні., глава Білого Дому США Дональд Трамп вирішив завдати ракетного удару по авіабазі в Сирії під тиском своєї дочки і радника Іванки Трамп.

 

 

Про вплив на батька, свідчить і пост у соціальній мережі Twitter, в якому Іванка Трамп написала, що пишається рішенням батька нанести удар по військових об’єктах Асада.

Також Дональд Трамп був “щиро вражений” кадрами з зображеннями понад 80 осіб, які загинули в результаті хімічної атаки урядових військ Башара Асада.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE