Politerno > Україна і світ > “Воїн Петра”: журналіст спародіював порохобота (Відео)

“Воїн Петра”: журналіст спародіював порохобота (Відео)

  • 13 Квітня, 2017
  • 2146 Переглядів
  • 0

Журналіст “Радіо.Свобода” Левко Стек опублікував в своєму фейсбуці відео-телеінтерв’ю, в якому журналіст Артем Лисак зіграв порохобота.

Цей експеримент оприлюднило видання Вести

Слово “порохобот” вперше вимовив в ефірі “Шустер live” екс-радник президента РФ Володимира Путіна Андрій Ілларіонов, очевидно, проводячи паралель з російською фабрикою тролів. Порохоботами зазвичай називають топ-блогерів, які так чи інакше підтримують вектор влади і, зокрема, президента України Петра Порошенка.

“Якщо вам коли-небудь було цікаво, хто ж вони – ці безкомпромісні і жорстокі воїни Петра, які можуть пояснити будь-який факап президента, то ось знайшлося відео з одним з них. Так, ідейні порохоботи існують не тільки у вас в коментарях і в уяві Петра Олексійовича, а й в реальному житті.

Упевнений, вам завжди хотілося дізнатися, як же насправді виглядає всі ті люди, які пишуть в ФБ про “руку Кремля”, “розгойдування човна”, “всепропальщиків” і “рішучі реформи”. коротше, я довго і істерично сміявся. А потім плакав”, – пише Левко Стек.

“Вони існують. Вони серед нас. Будьте обачними”, – написав на своїй сторінці в фейсбуці сам Лисак.

На відео “порохобот Богдан Карпенко” зізнається, мовляв, все своє життя вважав, що з цією країною “щось не так”. “Стало зрозуміло – потрібні докорінні зміни.

Я кинув добре оплачувану роботу в престижній компанії і почав робити те, що насправді важливо … Хтось йде волонтером в собачий притулок, інші відправляються в кругосвітню подорож, а хтось засновує свій стартап.

Що стосується мене, то я вирішив стати порохоботом”, – говорить Лисак.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE