Politerno > Україна і світ > Затримання “українського розвідника” в РФ: з’явилося відео допиту

Затримання “українського розвідника” в РФ: з’явилося відео допиту

  • 13 Квітня, 2017
  • 1335 Переглядів
  • 0

У мережі було опубліковано відео допиту так званого “українського розвідника”, який був затриманий співробітниками ФСБ Росії в Самарській області. 

Видання ASN повідомляє, що громадянин України 1990 року народження був затриманий в ході “збору даних по залізничному вокзалу Самари”. Він звинувачується в розвідувальної діяльності на території Ростовської та Самарської областей, а також на окупованими бойовиками “ДНР” територіях Донецької області України, а саме – в Ясинуватій і Донецьку.

На кадрах відображено, як чоловік, якого назвали “українським розвідником”, на камеру “зізнався” в пред’явлених йому звинуваченнях.
 

 
Також росіяни стверджують, що затриманий громадянин України в жовтні-грудні 2016 року в Ростові-на-Дону вів візуальну розвідку залізничного та автомобільного вокзалів.

Як відомо, ФСБ РФ періодично повідомляє про затримання “українських диверсантів”. Найчастіше йдеться про окупований росіянами півострів Крим.

У Міністерстві оборони України підкреслювали, що подібні повідомлення спецслужб РФ є інформаційною провокацією російської пропаганди.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE