Politerno > Україна і світ > За чаркою і з документами – Луценко ночами вирішує питання з друзями Порошенка

За чаркою і з документами – Луценко ночами вирішує питання з друзями Порошенка

  • 14 Квітня, 2017
  • 1584 Переглядів
  • 0

У півночі 31 березня Генерального прокурора Юрій Луценко зустрівся з народним депутатом від БПП Олександром Третьяковим та екс-главою адміністрації президента Борисом Ложкіним.

Як показано в новій програмі “Наші гроші” BIHUS info, впливові персони спілкуються в лобі-барі готелю.

Журналісти програми “Наші гроші” назвали учасників вечірніх рандеву в готелі “Інтерконтиненталь”, розташованого в центрі Києва, “старими друзями”.

На запитання, адресовані Луценку, про те, що ж він обговорює з депутатом, генпрокурор відповів не відразу. Оголосивши котра година, генпрокурор зазначив, що це “його особисте життя”, витримавши паузу, додав: “Те, що ми, чоловіки, між собою обговорюємо”.

Журналісти передачі акцентують увагу на папку з документами із названо “Дело”, яка переходить з рук в руки учасників пізньої зустрічі. Далі в ролику глядачеві демонструють яким чином депутати пов’язані між собою.

Як повідомлялось, у розслідуванні Михайла Ткача “Генпрокуратура Юрського періоду” програми “Схеми” йдеться про те, що генеральну прокуратуру України найчастіше відвідують представники владної партії “Блок Петра Порошенка”, при цьому більшість із них не може пояснити причину своїх візитів до незалежного правоохоронного органу.

Про це йдеться

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE