Politerno > Україна і світ > Великдень в зоні АТО: 22 обстріли позицій ЗСУ, 2 бійців поранено (Відео)

Великдень в зоні АТО: 22 обстріли позицій ЗСУ, 2 бійців поранено (Відео)

  • 17 Квітня, 2017
  • 1523 Переглядів
  • 0

За минулу добу російсько-окупаційні війська 22 рази обстріляли позиції Збройних Сил України, двоє українських військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО:

“Провокаційні обстріли сил АТО не припиняються.
За минулу добу російсько-окупаційні війська 22 рази обстріляли позиції Збройних Сил України.
На Приморському напрямку, вогнем мінометів калібру 120-мм та 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник накривав морських піхотинців поблизу Павлополя.

По позиціях у районі Гнутового ворог гатив з мінометів калібру 120-мм та автоматичних гранатометів, а по опорних пунктах поблизу Водяного застосовував 82-міліметрові міномети та протитанкові гранатомети. По захисниках Широкиного та Лебединського вів вогонь зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку, позиції сил АТО у районі Авдіївки, противник обстрілював з гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру. По опорних пунктах поруч населеного пункту Зайцеве ворог вів вогонь з озброєння БМП та гранатометів. По захисниках Шахти “Бутівка” противник відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів, а по оборонцях Миронівського – з автоматичних гранатометів.

На Луганському напрямку, по позиціях поруч Катеринівки противник застосував міномети калібру 120-мм та автоматичні гранатомети. Опорні пункти у районі Новоалександрівки ворог обстрілював зі стрілецької зброї.
За минулу добу двоє українських захисників отримали поранення”.
 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE