Politerno > Україна і світ > Штаб: Ситуація в АТО залишається напруженою (Відео)

Штаб: Ситуація в АТО залишається напруженою (Відео)

  • 23 Квітня, 2017
  • 1319 Переглядів
  • 0

За добу загинув один український боєць.

За минулу добу сепаратисти здійснили 46 обстрілів позицій Збройних сил України в зоні проведення антитерористичної операції.

В результаті яких загинув один український військовослужбовець і троє отримали поранення, повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook вранці в неділю, 23 квітня: “Найбільшу кількість збройних провокацій ворога було зафіксовано на Донецькому напрямку.

Так, з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник відкривав вогонь по опорних пунктах поблизу Авдіївки, шахти “Бутівка”, Верхньоторецького та Луганського. По захисниках Зайцевого, Пісків та Кам’янки гатив з гранатометів та кулеметів великих калібрів. Озброєння БМП ворог застосовував в районі населених пунктів Луганське та Зайцеве. Поблизу шахти “Бутівка” також діяли ворожі снайпери.

На Приморському напрямку, вогнем мінометів калібру 82 мм противник накривав оборонців Широкиного та Мар’їнки. З озброєння БМП, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів ворог гатив по морських піхотинцях під Водяним. Кулемети великих калібрів застосував у районі Лебединського, а поблизу Тарамчука та Гнутового – стрілецьку зброю.

На Луганському напрямку, з великокаліберних кулеметів, мінометів калібрів 120 мм та 82 мм противник вів вогонь по позиціях ЗСУ біля Катеринівки. Зі стрілецької зброї бив по опорних пунктах українських військ поблизу Станиці Луганської та Валуйського”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE