Politerno > Україна і світ > Двоє військових з горезвісної 54 окремої механізованої бригади загинули під час занять

Двоє військових з горезвісної 54 окремої механізованої бригади загинули під час занять

  • 26 Квітня, 2017
  • 1579 Переглядів
  • 0

На Чугуївському загальновійськовому полігоні загинули двоє військовослужбовців

У Харківській області, на Чугуївському полігоні, під час занять з бойової підготовки загинули двоє військовослужбовців 54 окремої механізованої бригади, повідомляє Politeka.

Як говориться в повідомленні Оперативного командування “Схід” Збройних Сил України, за фактом почалося слідство.

“Все причини і обставини трагедії будуть з’ясовані в ході розслідування, яке почалося під керівництвом заступника командувача військами оперативного командування “Схід”, – зазначають військові.

Нагадаємо, 20 квітня міністр оборони України Степан Полторак заявив, що була проведена службова перевірка на Чугуївському полігоні.

“Під час перевірки було виявлено ряд організаційних недоліків, які вплинули на якість умов розміщення військовослужбовців. Прийняв рішення притягнути до дисциплінарної відповідальності 10 вищих і старших офіцерів”, – повідомив міністр.

Пізніше радник президента України Юрій Бірюков повідомив, що після перевірки в 54-ой бригаді міністр оборони Степан Полторак звільнив одного з генералів.

“З 10 покараних – 4 генерала. Один з цих 4-х генералів не просто отримав догану/сувору догану – він знятий з посади нафіг. Його кар’єра в ЗСУ вже закінчилася”, – написав Бірюков.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE