Politerno > Україна і світ > Київський Окружний адмінсуд заборонив “земельний” референдум – Тимошенко (Відео)

Київський Окружний адмінсуд заборонив “земельний” референдум – Тимошенко (Відео)

  • 27 Квітня, 2017
  • 2075 Переглядів
  • 0

Окружний адміністративний суд міста Києва прийняв рішення про заборону проведення всеукраїнського референдуму з питання продажу сільськогосподарської землі, заявила лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко.

Про це повідомив сайт ВО “Батьківщина”.

Лідер парламентської фракції на прес-конференції у Львові висловила переконання, що Окружний адмінсуд м.Києва прийняв таке рішення, оскільки “повністю знаходиться під пресом і управлінням президента”.

“За її словами, саме (президент України Петро – ІФ) Порошенко почав чинити опір референдуму: спочатку через тиск на членів ЦВК, а тепер через тиск на суд”, – йдеться в повідомленні.

На порталі “Судової влади” раніше повідомлялося, що 24 квітня до Окружного адмінсуду м.Києва було подано позов від громадського об’єднання “Міжрегіональний народний контроль” про визнання протиправними дій, а відповідачами були заявлені ВО “Батьківщина” і Центрвиборчком.

Як повідомлялося, 7 квітня Ю.Тимошенко заявила, що ВО “Батьківщина” починає кампанію з підготовки до всеукраїнського референдуму щодо продажу сільськогосподарської землі.

19 квітня прес-служба “Батьківщини” повідомила, що в Києві відбулися збори громадян України з ініціативи проведення всеукраїнського референдуму щодо заборони продажу сільськогосподарської землі з формулюванням “Чи підтримуєте ви продовження існуючої заборони на продаж земель сільськогосподарського призначення безстроково?”.

В інформації йшлося про те, що учасники зборів затвердили склад ініціативної групи чисельністю 10 тис. 62 людини. Частина людей, а саме 1621 особа, присутня на зборах, а інші – передали письмові заяви про згоду щодо включення до складу ініціативної групи.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE