Politerno > Україна і світ > Семенченко анонсував другий етап блокади Донбасу (Відео)

Семенченко анонсував другий етап блокади Донбасу (Відео)

  • 27 Квітня, 2017
  • 1653 Переглядів
  • 0

Україна готується до другого етапу торгової блокади Донбасу.

Про це вчора у своєму Facebook заявив нардеп Семен Семенченко.

На онлайн-конференції Семенченко наголосив, що хоче повідомити українцям “багато нової інформації”: “Які групи товарів з РФ будуть перекриватися в першу чергу. Які підприємства, що належать олігархам, будуть “конфісковані” в першу чергу. Що робити з російськими підприємствами в Україні. Очікується силове протистояння під час другого етапу блокади чи ні”.

“Ми готуємося до другого етапу блокади. Що таке другий етап? Це перехід до системної протидії окупації нашої країни”, – наголосив Семенченко.

Нардеп акцентував увагу присутніх на тому, що по відношенню до України здійснюється політична, економічна та інформаційна агресія РФ.

6 квітня Семен Семенченко пообіцяв обов’язкову відплату нинішній барижній владі в Україні.

“На жаль, зараз ви тримаєте з заручниках сорокамільйонний український народ. Ви вважаєте, що ви дуже розумні, хитрі, всіх купили і продали, все врахували і зробили. Ви помиляєтесь.

І відповідальність обов’язково наступить. Ми не погрожуємо, ми обіцяємо. Як і те, що докладемо всіх зусиль, щоб відповідальність для вас настала в правовий спосіб.

Щоб це було відплатою Закону і державі, а не помстою окремих людей”, – пообіцяв він тоді, і, схоже, другий етап блокади стане кроком до виконання цієї обіцянки …

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE