Politerno > Україна і світ > Джамалі заборонили виходити на червону доріжку Євробачення

Джамалі заборонили виходити на червону доріжку Євробачення

  • 9 Травня, 2017
  • 1489 Переглядів
  • 0

Прес-аташе української співачки повідомив, що в ніч перед відкриттям Євробачення в Києві пролунав дзвінок від одного з агентств, яке, “мабуть, освоює бюджет Євробачення”, і запропонував Джамалі полетіти на церемонію відкриття на вертольоті.

Переможниці минулорічного Євробачення в Стокгольмі Джамалі заборонили виходити на червону доріжку Євробачення-2017 Києві.

Про це повідомив в понеділок прес-аташе української співачки Денис Козловський на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

“Джамалі заборонили йти на червону доріжку. Дивно, чи не так, що співачці, яка попереднього року привезла Євробачення в Україну, забороняють там з’являтися. В результаті не сфотографувався там тільки ледачий”, – написав він.

За словами Козловського, в Стокгольмі Манс Зелмерлев (переможець Євробачення-2015) зустрічав всі делегації саме на червоній доріжці. “Такий регламент нашого конкурсу”, – процитував Козловський режисера червоної доріжки в Україні”. Ми дуже поважаємо правила, тому послухалися і не пішли”, – додав представник Джамали.

Також він повідомив, що в ніч перед відкриттям пролунав дзвінок від одного з агентств, яке, “мабуть, освоює бюджет Євробачення”, і запропонував Джамалі полетіти на церемонію відкриття на вертольоті. “На питання” Навіщо нам летіти на вертольоті?”. Була відповідь, що так потрібно для іміджу України.”

Мало того, що незрозуміло, як цей політ міг прикрасити імідж країни, з’ясувалося, що ніяких дозволів на польоти над Києвом не видавалося, і ні одна з відповідальних служб ні в курсі.

Тобто нам запропонували пролетіти над закритою для польотів столицею і несанкціоновано приземлитися на даху будівлі, де проходить режимний захід, на якому виступає дружина Президента України”, – підкреслив Козловський.”

Звичайно, на церемонію ми поїхали на машині. 20 хвилин нас не пускали – кордони поліції, Нацгвардії охороняли вхід від Джамали, дивилися на нас, вибачалися, але пропустити не могли.

Не було ні плану проїзду, ні регламенту, ні протоколу, простої інструкції … нічого. Можете уявити собі, щоб було б з вертольотом”, – додав він.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE