Politerno > Україна і світ > Радикальна партія висунула ультиматум Верховній Раді (Відео)

Радикальна партія висунула ультиматум Верховній Раді (Відео)

  • 15 Травня, 2017
  • 1702 Переглядів
  • 0

У понеділок, 15 травня, народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук заявив, що Верховна Рада України повинна в терміновому порядку розглянути питання про дострокове припинення повноважень народного депутата України Андрія Артеменка. 

Про це передає MIGnews.com.ua.

“Парламент повинен терміново розглянути питання дострокового припинення повноважень народного депутата України Андрія Артеменка. Якщо це питання не буде розглянуто, то робота Верховної Ради може бути заблокована. Не буде голосів для прийняття рішення”, – сказав Мосійчук.

Парламентарій підкреслив, що не громадянин України не може мати мандат народного депутат України.

Також він сподівається, що спікер Верховної Ради Андрій Парубій винесе на голосування питання щодо позбавлення повноважень Артеменко.

“Якщо Артеменко не позбавлять депутатського мандата, то фракції” Радикальна партія “ні за що голосувати не буде”, – підкреслив Мосійчук.

Як повідомлялося раніше, заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера заявив, що згідно зі статтею 81 Конституції України припинення громадянства України не призводить до дострокового припинення повноважень народного депутата.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE