Politerno > Україна і світ > В мережі помітно зростає кількість захисників Президента від інформаційної агресії Кремля і його п’ятої колони

В мережі помітно зростає кількість захисників Президента від інформаційної агресії Кремля і його п’ятої колони

  • 28 Травня, 2017
  • 1364 Переглядів
  • 0

Своє бачення стану інформаційної війни у соцмережах виклав у Facebook журналіст Андрій Манчук

Як ви, можливо, помітили, в мережі помітно зростає кількість “порохоботів”. Ця нешаноблива сленгова назва людей, які скоординовано захищають нашого Президента від інформаційної агресії Кремля і його п’ятої колони всередині країни.

Тобто, вони пояснюють, навіщо треба продовжувати війну, підвищувати тарифи, вводити інтернет-цензуру, і чому не можна критикувати антисоціальні ініціативи чинної влади (а ворожий місто Липецьк взагалі краще тимчасово видалити з усіх географічних карт).

На жаль, мої колишні колеги, які працюють в цьому середовищі, скаржаться на неузгодженість тактики і стратегії. В мережі діють різні групи “порохоботів”, пов’язані з різними центрами впливу навколо Порошенко, де всі хочуть продемонструвати йому свою відданість і корисність.

Щоб переломити ситуацію, потрібно уніфікувати цей патріотичний рух, привівши його у відповідність з духом військового часу.

Тобто, ввести для “порохоботів” військові звання, зібравши їх в складі повноцінних військових підрозділів.

На чолі групи армій “порохоботів” буде стояти маршал, самі армії (а також, дивізії і бригади) очолять генерали – і далі вниз, за ​​списком, який завізує порохоботський генштаб.

Так бачу, так переможемо.

Andriy Manchuk

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE