Politerno > Україна і світ > Молодша дочка Кононенко отримала диплом і відгуляла три випускних в Швейцарії

Молодша дочка Кононенко отримала диплом і відгуляла три випускних в Швейцарії

  • 3 Червня, 2017
  • 1739 Переглядів
  • 0

Ольга Кононенко, молодша дочка нардепа Ігоря Кононенко – закінчила школу TASIS (The American School in Switzerland) і отримала диплом про закінчення.

Як вже повідомляла “Страна“, дівчина кілька років здобувала освіту в приватній а мериканській школі в Швейцарії, яка знаходиться на схилі Collina d’Oro (“Золотий пагорб”) в містечку Монтаньола. Святкові заходи з приводу завершення навчання проходили в кілька етапів – тут це називають Graduation Week (“випускний тиждень” – англ).

На початку тижня молодь збирається на традиційний випускний вечір в ресторані.

Дочку Кононенко та її однокласників на яхті доставили до закладу, де була вечірка. Для випускного Оля Кононенко обрала сукню ніжно-блакитного кольору.

Відзначимо, що керівництво TASIS приділяє багато уваги дозвіллю учнів. Саме тому намагається для них влаштовувати неординарні заходи. Щорічно по закінченню першого тижня першого семестру і перед випускним вечором – учням організовують вечірку на яхті, яка плаває по озеру Лугано.

На наступний день після вечірки тут відбувається, так званий, “банкет з дорослими”, коли випускники разом з батьками та викладачами збираються на території школи на легкий фуршет і щоб обговорити плани на майбутнє.

Увечері учні влаштовують концерт для своїх наставників і все закінчується застіллям. Третім етапом випускний тижні є – вручення дипломів.

В цей же день хлопці фотографуються для випускного альбому.

Відзначимо, що Оля Кононенко отримала тут IB Diploma. International Baccalaureate.

Це документ про завершення визнаної у всьому світі програми повної середньої освіти, спрямованої на розвиток навичок, необхідних для вступу до університету.

Більше двох десятків престижних вузів всього світу, серед яких – Кембридж, Лондонська школа економіки, Оксфорд, Школа мистецтв Сейнт Мартінс (Великобританія), Токійський університет (Японія), Школа дизайну Парсонс (Париж, Франція) готові взяти на свої лави випускників з TASIS.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE