Politerno > Україна і світ > Дружина Насірова готова сісти у СІЗО, тільки б його відпустили у США

Дружина Насірова готова сісти у СІЗО, тільки б його відпустили у США

  • 6 Червня, 2017
  • 2521 Переглядів
  • 0

Дружина відстороненого голови ДФС Романа Насірова звернулася до президента і детективам НАБУ з проханням відпустити чоловіка на лікування в США.

Про це Катерина Глімбовська написала на своїй сторінці в Fаcebook.

Вона підкреслила, що є матір’ю трьох дітей і попросила у Петра Порошенка гарантувати право на лікування.

“Цей курс лікування надзвичайно важливий для життя Романа, і пройти його можливо тільки в декількох країнах світу. Я не розумію, чому деякі функціонери цьому перешкоджають. Адже наша сім’я внесла чималу заставу. Якщо комусь здасться цього мало, я готова протягом усіх двох тижнів відсутності Романа носити цей нещасливий електронний браслет або навіть, якщо хочете, сісти в Лук’янівське СІЗО “, – написала дружина Насірова.

Вона додала, що у неї є всі підстави підозрювати НАБУ в застосуванні тортур над її чоловіком.

“Співробітники Бюро, ховаючись за процесуальними вивертами, приймають рішення щодо здоров’я Романа: жити йому чи не жити. У цивілізованому світі це називається тортурами”, – пояснила Глімбовський.

У зв’язку з цим вона згадала одного з керівників НАБУ Гізо Углаву.

“Це він прославився нелюдськими катуваннями людей в Грузії. В мережі Інтернет можна знайти чимало відеосвідчень насильства і знущань над грузинськими громадянами, опозиціонерами до режиму, який представляв в той час Углава”, – написала дружина Насірова.

Також вона звернулася до детективам НАБУ: “скільки часу вам необхідно для завершення цього піар-шоу? Вже скоро пройде 100 днів з моменту оголошення так званої підозри, але за цей період відбувся тільки один формальний допит”.

Також вона дорікнула суспільство, яке після затримання Насірова “сміялося, розливаючи жовч по країні” і не вірило в його хвороба.

Дісталося і журналістам, які, на її думку, нехтують професійною етикою і друкують у всіх подробицях історію хвороби.

А також судді Бобровник. “Я, напевно, теж змушена буду сходити з дітьми до вас додому і публічно попросити дати моєму чоловікові шанс на життя”, – попередила Глімбовського і вкотре заявила, що її чоловік ні в чому не винен.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE