Politerno > Україна і світ > Щоб звільнити полонених, треба упіймати Медведчука, – Семен Семенченко (Відео)

Щоб звільнити полонених, треба упіймати Медведчука, – Семен Семенченко (Відео)

  • 13 Червня, 2017
  • 2638 Переглядів
  • 0

Народний депутат запропонував спіймати Віктора Медведчука, який відповідає за процес звільнення та обміну українських полонених в межах Мінських угод, та обміняти його на українських полонених.

Таку думку висловив народний депутат України Семен Семенченко на телеканалі ZIK.

Народний депутат Надія Савченко, яка вважає, що з представниками ЛНР/ДНР потрібно розмовляти і домовлятися, щоб поступово звільняти українських полонених.

“Там є з ким домовлятися, і розмовляти щодо полонених можна і з Захарченком, і з Плотницьким!”, – наголосила Савченко.

Натомість нардеп Семен Семенченко переконаний, що такі перемовини не будуть мати жодного результату, адже самопроголошені представники ОРДЛО прагнуть обміняти українських полонених на суверенітет України

“Найпростіший спосіб повернути українських полонених зараз – це спіймати Медведчука і обміняти його на полонених. Адже Медведчук курує процес обміну полоненими, проте водночас має родинні зв’язки з Путіним. До того ж, він монополізував за допомогою СБУ і ФСБ торгівлю вкрапленим газом і вугіллям”, – наголосив Семенченко.

Натомість Савченко зазначила, що Медведчука не вдасться обміняти так дорого.

“В Україні є достатньо російських підприємств, і сюди часто приїздять наближені до Путіна люди. Саме їх потрібно затримувати і обмінювати на українських полонених”, – підсумував Семенченко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE