Politerno > Україна і світ > Щомісяця Олег Ляшко отримує по 270 тисяч від донецького директора

Щомісяця Олег Ляшко отримує по 270 тисяч від донецького директора

  • 13 Червня, 2017
  • 1765 Переглядів
  • 0

Нардеп вніс чергові зміни в електронну декларацію

Днями на сайті НАЗК (Національне агентство з питань запобігання корупції) з’явилося чергове повідомлення про суттєві зміни в майновому стані лідера “Радикальної партії” Олега Ляшка.

Згідно з документом від 9 червня 2017 року, народний депутат отримав 270 тис. грн. від надання в оренду майна Олександру Риженкову. Як з’ясувалося, Олександр Миколайович є батьком Юрія Риженкова, гендиректора металургійного холдингу Ріната Ахметова “Метінвест”. До речі, Олександр Риженков сам у минулому був директором Донецького металургійного заводу.

Головний радикал з візитом на “Метінвест”

Виявилося, що це вже п’ятий за рахунком транш Ляшко від Риженкова. По 270 тис. грн Олег Валерійович отримував з лютого по червень, сукупно 1 млн. 350 тис. грн.

Виписка сайту НАЗК

Про яке саме нерухоме майно йдеться – не ясно, але з того, що є у власності у Ляшко, то здає він або квартири в Києві (367 кв.м і 95 кв.м), або ж свою землю в селищі Княжичі, де в грудні минулого року сталася перестрілка.

Нагадаємо, що в січні цього року головний радикал придбав особняк в смт Козин (Обухівський район Київська область). Загальна площа будинку в Конча-Заспі – 357 кв.м, а житлова – 75,4 кв.м. Згідно електронної декларації, вартість покупки – 9 млн 864 тис. грн.

Цікаво, що продав йому нерухомість Артем Савицький, який балотувався до Верховної Ради на позачергових парламентських виборах у 2014 році від “Радикальної партії” під номером 92.

Дружина Ляшко в перший день безвіза полетіла до Швейцарії

А поки Олег Валерійович працює в комітетах і з виборцями, його цивільна дружина Росіта Сайранен полетіла в Женеву.

Олег і Росита

Як вдалося дізнатися “Страні“, 11 червня, коли почав дію безвізовий режим, Росита разом з Людмилою, дружиною радикала Сергія Скуратівського вирушила до Швейцарії. Повернуться подруги 16 червня.

Відзначимо, що сам Ляшко в квітні минулого року з Сергієм Скуратівським відпочивав в Дубаї (ОАЕ).

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE