Politerno > Україна і світ > У центрі Києва почалися сутички поліції і супротивників “Маршу рівності” (Відео)

У центрі Києва почалися сутички поліції і супротивників “Маршу рівності” (Відео)

  • 18 Червня, 2017
  • 2176 Переглядів
  • 0

Поліція почала затримувати противників травесті-шоу в центрі Києва. У центрі Києва почалися сутички поліції і супротивників “Маршу рівності”.

Про це повідомляє телеканал “112 Україна“.

Поліцейські на конях намагаються не допустити супротивників “Маршу рівності” до колони маршу. Почалися сутички з поліцією, противники маршу підірвали петарду.

“За кілька хвилин до початку руху Маршу рівності поліція взяла в кільце противників маршу. Противники зрозуміли, що учасники маршу змінили маршрут і намагалися прорвати кільце, було кілька спроб. Але кінна поліція не дала пройти ні в парк Шевченка, ні в бік будинку вчителя.

Під час цих спроб підірвали петарду або вибуховий пакет, вибух був досить сильний, але ніхто не постраждав. Сутички були 3-4 хвилини. Після цього спроб порватися більше не було”, – передає корреспондет телеканалу “112 Україна”.

Також, як повідомляє поліція, з групою осіб, які спалили прапор ЛГБТ в парку, правоохоронці провели профілактичну бесіду.
“Колона учасників “Маршу рівності” вирушила в напрямку вулиці Хрещатик. За попередніми підрахунками, участь у заході беруть близько 2500 чоловік”, – написала в Facebook речник поліції Києва Оксана Блищик.

Один з противників “Маршу рівності” намагався зупинити колону. Поліція припинила ці спроби.

Колона “Маршу рівності” рушила в бік станції метро “Льва Толстого”.

Мінімум шестеро націоналістів з ОУН були затримані поліцією в центрі Києва під час “Маршу рівності”.

Про це написав командир батальйону ОУН Микола Коханівський на своїй сторінці в Facebook.

Щойно біля Оперного театру беркута затримали ОУНівців: “Чернівского”, “Солов`я”, “Гарбуза, “Хіміка”, “Вульф”, подругу “Панду” і ще декілька патріотів з інших організацій (імен поки не знаємо).Затримали, обшукали, нічого не знайшли. Куди повезуть – невідомо, поки що тримають у автозаку біля оперного.

Затриманих обшукали, але нічого забороненого не виявили і помістили в автозаки.

Зазначимо, пізніше Коханівський додав, що через годину після затримання, всіх націоналістів відпустили.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE