Politerno > Україна і світ > Українська армія – не сучасна, бо нею керують генерали-ретрогради, які її знищували, – Касьянов

Українська армія – не сучасна, бо нею керують генерали-ретрогради, які її знищували, – Касьянов

  • 18 Червня, 2017
  • 1811 Переглядів
  • 0

З армії розігнали усіх патріотів, натомість залишилися одні “заробітчани”, які прийшли служити до війська за гроші. Ними затикають усі “дірки”, проте цих “заробітчан” не вистачає, а тому починають мобілізувати людей, які закінчили військові кафедри.

Про це в ефірі програми FACE 2 FACE з Тетяною Даниленко на телеканалі ZIK заявив Юрій Касьянов, волонтер.

Гість програми зауважив, що 2014 року, коли почалася збройна агресія проти України, у нас не було армії – ані кількісно, ані за підготовкою, ані за озброєнням, ані за оснащення.

“Бронежилети – це була така рідкість, якась дикість. Вони залишалися на складах із часів афганської війни; не було радіостанцій та звичайних сучасних речей, які мають бути в армії, тому що армія нікому не була потрібна”, – зазначив Юрій Касьянов.

Волонтер продовжив, що за три роки війни було би щонайменше дивним, якби в країні не з’явилась “хоч якась армія”, та пояснив, що не вважає нинішнє українське військо сучасним.

“Вона (армія. – Ред.) аж ніяк не сучасна, бо нею керують ті самі генерали-ретрогради, які керували тією армією, котру “довели до ручки”, – заявив Юрій Касьянов.

Нині, з його слів, до війська набирають людей за гроші. Волонтер каже, що з армії розігнали усіх патріотів, натомість залишилися одні “заробітчани”.

“Вони за гроші прийшли служити в армію, і ними зараз затикають дірки на фронті. Їх бракує, а тому починають мобілізувати людей, які закінчили військові кафедри”, – зазначив Юрій Касьянов.

Волонтер також додав, що спільно з різними колективами, волонтерами, вдалося передати на фронт понад півсотні безпілотників для розвідки та інших функцій.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE