Politerno > Україна і світ > Голодування Березюка нічого не дасть, Садовий має зійти з дистанції, – Вадим Івченко (Відео)

Голодування Березюка нічого не дасть, Садовий має зійти з дистанції, – Вадим Івченко (Відео)

  • 21 Червня, 2017
  • 1903 Переглядів
  • 0

Сьогодні стартували президентські вибори, тож має бути чітко зрозуміла ситуація, що Андрій Садовий зійшов із дистанції. Тоді його повністю викреслять із опонентів, і він почне спокійно вивозити сміття.

Про це на телеканалі ZIK заявив Вадим Івченко, народний депутат України (“Батьківщина”), коментуючи питання щодо сміттєвої кризи у Львові та оголошення голодування керівником фракції “Самопомочі” у ВРУ Олегом Березюком.

“Рік тому, коли змінювався уряд Яценюка, Петро Порошенко запропонував Саакашвілі та Садовому пост прем’єр-міністра. Він запропонував їм руку, щоб вони були в команді разом з Петром Порошенком”, – зазначив Вадим Івченко.

Гість програми зауважив, що фракція “Самопомочі” у ВРУ “підголосовувала” за певні питання, як-от, за зміни до бюджету, податкового кодексу, за децентралізацію, медичну реформу.

“Вона (фракція. – Ред.) має врешті-решт зрозуміти, що та олігархічна, цинічна, деспотична влада команди Петра Порошенка буде “з’їдати”. Вона буде “з’їдати” перш за все тих лідерів, ті команди, які становлять небезпеку”, – заявив депутат.

Гість програми наголосив, що нині Юлії Тимошенко пригадують те, що було 25 років тому – про Лазаренка тощо, окрім того, піднімають питання щодо “газових угод” 2009 року.

“Це є ланцюг знищення політичного опонента, політичного конкурента”, – вважає депутат.

Гість програми наголосив, що, згідно із різними соціологічними дослідженнями, у Петра Порошенка є кілька конкурентів.

Насамперед мова йде про Юлію Тимошенко.

“І на неї виливають увесь бруд. Але ми не “підголосовуємо” владі. Ми знаємо цинічність цієї влади і всієї команди Президента Порошенка, яка сьогодні працює. На жаль, “Самопоміч” лише щойно зрозуміла, що вони використовують цю сміттєву блокаду, біль людей… кримінальні справи, закриття всіх сміттєзвалищ, повністю розбалансування системи переговорів з іншими містами, мерами, тиском на тих мерів та міськради”, – заявив народний депутат.

Гість програми закликав колег із “Самопомочі” у контексті сьогоднішніх подій не бути лояльними до влади і не “підголосовувати” за закони.

“Сьогодні розпочалися президентські вибори. Повинна бути чітко зрозуміла ситуація, що Садовий зійшов із дистанції. Тоді Садового повністю викреслять із опонентів, він почне спокійно вивозити своє сміття. Відкриють спочатку Грибовицьке сміттєзвалище, інвестиційний проект. Якщо Садовий не відійде, буде те ж саме. Теж саме і щодо Тимошенко. Поки є Тимошенко, є амбіції і рейтинги, весь бруд буде литися. Тому, з однієї сторони, нічого не дасть це голодування Березюка, він дарма там сидить”, – заявив народний депутат.

Нагадаємо, керівник фракції “Самопоміч” у ВРУ Олег Березюк оголосив голодування через сміттєву кризу у Львові, протестуючи проти дій центральної влади та у знак підтримки львів’ян.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE