Politerno > Україна і світ > Порошенко знищив Садового, вдарив по Турчинову і Авакову, на черзі Тимошенко – експерт

Порошенко знищив Садового, вдарив по Турчинову і Авакову, на черзі Тимошенко – експерт

  • 4 Липня, 2017
  • 3566 Переглядів
  • 0

Боротьба політичних конкурентів за владу поступово досягає апогею. Готуючись до майбутніх виборів, президент Петро Порошенко і його оточення вже зараз продумують хитрі комбінації.

Як вважає політичний аналітик Дмитро Корнійчук, зі своїм завданням Банкова справляється досить успішно. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

“Хотілося б відзначити першу серйозну поразки ТАТСу (Турчинов-Аваков-Тимошенко-Садовий – ред.), яку завдав Порошенко на минулому тижні. А саме – публічне знищення Садового на його вотчині, у Львові, де меру довелося визнати свою повну нездатність розібратися з “сміттєвою проблемою”. І передати ці функції облдержадміністрації. А значить: Порошенко отримав можливість піаритися, як визволитель Львова від сміття. На Банковій вибрали стратегію виводити з гри кожного члена ТАТСу по одному. Не даючи їм вести скоординовану гру. З Садовим вже розібралися. Залишилися Тимошенко, Аваков і Турчинов”, – пише Корнійчук.

На його думку, тепер первинне завдання Банкової – розмити вплив Турчинова-Авакова на “Народний фронт”, а потім – розбити зв’язку Турчинов-Аваков, “щоб кожен рятував свою шкуру”.

“Що вже зроблено? Подання на позбавлення недоторканності нардепа Дейдея з аваковський оточення – це удар по Авакову. Всі орієнтовані на нього нардепи НФ задалися питанням: а чи здатний шеф їх захистити? Або пора шукати покровителів на Банковій? У цьому ж ключі напружилися і інші нардепи НФ . Далі знову поновилися розмови про можливе об’єднання БПП і НФ. Це спроба підкупити яценюківських крило НФ, у якого немає навіть найменших надій потрапити в нову Раду. Думаю, попереду нас чекають удари вже особисто по Турчинову і Авакову, щоб остаточно “поховати” ТАТС. І направити всю міць зброї Банковій вже на одну Тимошенко, котра викликає на Банковій приступи сліз і соплів…“, – вважає Корнійчук.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE