Politerno > Україна і світ > Розміщенням реклами в терміналі D “Борисполя” без конкурсу займеться фірма, пов’язана із Березенком та Кононенком (Відео)

Розміщенням реклами в терміналі D “Борисполя” без конкурсу займеться фірма, пов’язана із Березенком та Кононенком (Відео)

  • 6 Липня, 2017
  • 1462 Переглядів
  • 0

Дозвіл на розміщення реклами у терміналі D міжнародного аеропорту “Бориспіль” надали фірмі, створеній після Євромайдану і пов’язаній із заступником фракції “БПП” у Верховній Раді Сергієм Березенком і з оточенням першого заступника фракції “БПП” Ігоря Кононенка.

Про це йдеться у розслідуванні програми «Схеми» (спільний проект Радіо Свобода і телеканалу “UA:Перший”).

Право проводити рекламні кампанії на території терміналу D ДП МА «Бориспіль» має ТОВ «Ін Лайн», створене у 2014 році. У ДП МА «Бориспіль» журналістам повідомили, що відібрали компанію поза конкурсом.

За даними реєстру юридичних осіб, ТОВ «Ін Лайн» до 4 липня 2017 року мало спільний номер телефону (0445026502) із Благодійним фондом Сергія Березенка «Спільна Справа» і з ТОВ «Ін-Лайн», в якому до квітня цього року частку 25% мала сестра першого заступника голови фракції «БПП» у Верховній Раді Ігоря Кононенка Оксана Авдєєва.

Після спілкування журналістів із депутатом Сергієм Березенком і його заперечення факту спільного номера телефону, всі три компанії (ТОВ «Ін Лайн», БФ «Спільна справа» і ТОВ «Ін-Лайн») 4 липня змінили номери. Попри заперечення зв’язку Березенком, зміни в реєстр вніс один реєстратор – Марина Карташова з Шевченківської адміністрації Києва. При цьому ТОВ «Ін Лайн», БФ «Спільна справа» і ТОВ «Ін-Лайн» зареєстровані в різних районах столиці.

Сестра Ігоря Кононенка Оксана відмовилася від спілкування, але визнала, що мала стосунок до компанії «Ін-Лайн».

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE