Politerno > Україна і світ > Крулько: Якщо медичну та пенсійну реформу не розглянуть на цьому тижні, то їх перенесуть на осінь (Відео)

Крулько: Якщо медичну та пенсійну реформу не розглянуть на цьому тижні, то їх перенесуть на осінь (Відео)

  • 11 Липня, 2017
  • 1478 Переглядів
  • 0

Що стосується питання медичної та пенсійної реформ, якщо вони не будуть розглянуті вже на цьому тижні, то давайте говорити відверто, влітку вони взагалі вже не розглядатимуться. Все це перенесеться на осінь.

Більше того, я вважаю, що парламенту слід розглянути ще цілий ряд законопроектів, які сьогодні справді потрібні людям.

Таку думку на телеканалі ZIK  висловив народний депутат України (фракція “Батьківщина”) Іван Крулько.

Як зазначив Голова Верховної Ради Андрій Парубій, вже цього тижня ВР має розглянути питання щодо депутатської недоторканності. Зокрема, Парубій запевнив, що у залі ВР будуть розглянуті усі подання від ГПУ щодо окремих народних депутатів. Також очільник ВР додав, що вже цього тижня депутати розглянуть і питання медичної та пенсійної реформ.

“Вже продовж кількох років український парламент приймає дуже “мудре” рішення. Зокрема, мова йде про те, що вони будуть працювати у постійному режимі. І в минулому році більшість запропонувала таке рішення, “Батьківщина” підтримала його та готова була працювати. Однак знаєте скільки засідань було за минуле літо? Нуль! Але рішення про роботу таки було”, – зазначив Іван Крулько.

Народний депутат пригадав, що і два роки тому Верховна Рада також приймала рішення, що працюватиме додатково, однак, як зазначив Іван Крулько, в результаті такого рішення під ВР підірвалося четверо бійців АТО.

“В результаті такого рішення четверо бійців, українців, було підірвано під Верховною Радою. Тому що засідання було зібрано у кінці літа, під “шумок”, зокрема для того, аби змінити Конституцію України”, – констатував Крулько.

Гість програми також зауважив, якщо питання медичної та пенсійної реформ не будуть зараз розглянуті, то влітку вони не будуть розглядатимуться взагалі. І все це перенесеться на осінь.

“Особисто я готовий працювати. Але давайте наступним кроком буде тижневий план роботи Верховної Ради, тоді й сесійні засідання будуть відбуватися в нормальному режимі. Бо зараз буде так, що ми нібито і прийняли рішення, нібито показали людям що парламент готовий працювати…

Тому, що стосується питання медичної та пенсійної реформ, якщо вони не будуть розглянуті вже на цьому тижні, то давайте говорити відверто, влітку вони не будуть розглянуті взагалі. І все це перенесеться на осінь.

Більше того, я вважаю, що парламенту слід розглянути цілий ряд законопроектів, які сьогодні потрібні людям. Але насправді, ми будемо розглядати те, що нам кидають із сьогодні на завтра. І на жаль, сьогодні ось така наша робота”, – додав Іван Крулько.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE