Politerno > Україна і світ > У ГПУ повідомили про легке поранення нардепа Дейдея в зоні АТО

У ГПУ повідомили про легке поранення нардепа Дейдея в зоні АТО

  • 14 Липня, 2017
  • 1638 Переглядів
  • 0

Прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган повідомила, що у зоні АТО під містом Авдіївка Донецької області в зоні проведення антитерористичної операції отримав поранення нардеп від “Народного фронту” Євген Дейдей.

Про це вона написала на своєму Facebook. Також про цю інформацію підтвердив народний депутат фракції “Радикальної партії” Ігор Мосійчук.

 “За інформацією Донецької облпрокуратури, народний депутат Євген Дейдей отримав осколкове поранення. Наразі його доставлять до Красноармійського військового госпіталю. Подія сталася в районі Авдіївської промзони”, – розповіла Сарган.

Вона уточнила, що політик отримав не важке поранення.

Пізніше Сарган додала, що кримінальне правопорушення за фактом поранення нардепа попередньо кваліфіковано за ч. 2 ст. 258 (терористичний акт) КК України.

“Попередньо встановлено, що Євген Дейдей отримав зазначене поранення під час бойових дій, 14 липня 2017 року приблизно о 18.00 годині. Після надання первинної медичної допомоги, з діагнозом осколкові поранення народного депутата направлено до військового шпиталю № 66 м. Покровська”, – зазначила вона.

В той же час нардеп Мосійчук в соцмережі Facebook в п’ятницю написав наступне: “Тільки що на Східному фронті в районі Авдіївки важко поранений наш побратим народний депутат Євген Дейд. Він потребує переливання крові”.

Як відомо, антикорупційні органи звинувачували Дейдея в тому, що він спробував приховати купівлю квартири і двох авто за незрозуміло де взяті гроші.

Для цього він оформив на дружину Інгу Дейдей “кредит”, взятий в Ігоря Лінчевського, помічника свого однопартійця Дениса Дзензерського.

За даними ГПУ, у період з 18 грудня 2014 до 26 грудня  2016 року Євген Дейдей набув у спільну сумісну власність  з дружиною офіційно підтверджених активів на суму 6 133 690.95 грн., що у понад 4,2 рази перевищує сукупний дохід подружжя.

У свою чергу прес-служба полку поліції особливого призначення “Київ” повідомляє, що Дейдей отримав осколкове поранення від снаряда 82 калібру в ногу.

“Кілька годин тому на околиці Авдіївки отримав осколкове поранення Євген Дейд. За попередньою інформацією, осколок потрапив в стегно. Зараз Дейд знаходиться в лікарні, де отримує необхідну допомогу. За словами лікарів, операція пройшла успішно. Життєво-важливі органи не зачеплені. Його стан стабільно “, – йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сторінці полку в соцмережі Facebook в п’ятницю ввечері.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE