Politerno > Україна і світ > Підтримка Росією злочинних режимів та її дії в Україні неприйнятні, – Майк Пенс

Підтримка Росією злочинних режимів та її дії в Україні неприйнятні, – Майк Пенс

  • 31 Липня, 2017
  • 1458 Переглядів
  • 0

Віце-президент США розповів, чого його країна очікує від Російської Федерації

Дестабілізуючі дії Росії, підтримка нею злочинних режимів та її дії в Україні – неприйнятні і президент США має намір найближчим часом підписати законопроект щодо санкцій. Про це заявив віце-президент США Майк Пенс, перебуваючи з візитом у Естонії, передає “Голос Америки“.

“Президент дав чітко зрозуміти, що дестабілізуючі дії Росії, її підтримка злочинних режимів, її дії в Україні, все це неприйнятно. Президент дав чітко зрозуміти, що скоро він підпише законопроект щодо санкцій, який ухвалив Конгрес, щоб цьому протидіяти”, – сказал Пенс.

Водночас у США сподіваються, що поведінка Росії зміниться та вона перестане підтримувати злочинні режими у різних країнах. “Чітко демонструючи наші наміри, ми очікуємо, що поведінка Росії зміниться. Президент та я дуже надіємось, що поведінка російського уряду зміниться, як по відношенню до України, так і стосовно підтримки злодійських режимів Ірану та Північної Кореї”, – додав Пенс.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін вважає, що відносини РФ і Сполучених Штатів не зможуть найближчим часом змінитися на краще.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE