Politerno > Україна і світ > Резонансне ДТП за участю Димінського: арештували охоронця олігарха (Відео)

Резонансне ДТП за участю Димінського: арештували охоронця олігарха (Відео)

  • 21 Серпня, 2017
  • 1650 Переглядів
  • 0

Охоронця олігарха Петра Димінського – Андрія Борща – заарештували на два місяці без права внесення застави за підозрою у скоєні аварії 18 серпня поблизу Львова, внаслідок якої загинула молода жінка.

Родичі жертви, нагадаємо, звинувачують в аварії олігарха. За словами брата загиблої, саме Димінський був за кермом авто під час аварії. Після ДТП бізнесмен пересів у іншу машину та покинув місце аварії. На місце водія пересів його охоронець, повідомляє 24 канал.

Охоронець, який зізнався у скоєнні аварії, заарештований на два місяці без права внесення застави. Однак, як розповідають свідки, після смертельної аварії на охоронцеві не було жодного синця та подряпин. Хоча після такого сильного зіткнення – це неможливо.

Наталю поховали у весільному вбранні. За словами мами, дівчина ось-ось повинна була вийти заміж. Вона була єдиною дитиною в сім’ї, працювала в IT-компанії, знала кілька мов. У п’ятницю вранці вони розмовляли.

“Я говорила в той день як завжди – з Богом на роботу, поцілувалися”, – говорить мати загиблої.

Нардеп від “Народного фронту” Антон Геращенко заявив, що винуватцю ДТП загрожує 10 років позбавлення волі. За його словами, “відповідати за скоєне буде той, хто сидів за кермом. А чи не фунт і не стрілочник”.

Сам олігарх 62-річний Димінський був народним депутатом України IV скликання, а зараз володіє футбольним клубом “Карпати” і “Західною інформаційною корпорацією”, куди входять інформаційне агентство, сайт і телеканал ZIK та газета журналістських розслідувань “Інформатор”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE