Politerno > Україна і світ > Безсмертний про підготовку до виборів: Це посадка пасажирів на “Титанік” (Відео)

Безсмертний про підготовку до виборів: Це посадка пасажирів на “Титанік” (Відео)

  • 27 Серпня, 2017
  • 1461 Переглядів
  • 0

За нинішніх обставин, які склалися в країні, є один універсальний вихід – вибори

Про це на телеканалі ZIK заявив політик, колишній посол України в Білорусі Роман Безсмертний.

“Те, що ми собі вбили у голови, що п’ять років чи чотири, чи шість, от вони мають відбутися… Це ж не випадково ми читаємо: Макрон, 100 днів – підтримують 48 відсотків; Трамп, 100 днів – підтримують 50 відсотків… То ті люди думають, вони розуміють, що якщо тебе не підтримують, то, може, краще подякувати для збереження життя, збереження стабільності у суспільстві і для того, щоб дати суспільству надію, бо найдорожче у цій ситуації не те, скільки ти платиш людям, їм потрібно повернути надію”, – вважає Роман Безсмертний.

Коментуючи питання щодо засилля відкритих карних справ проти нардепів, журналістів та активістів, які так і не доводять до кінця, натомість які виконують роль “гачка”, і чи це стане тим інструментом, за допомогою якого йтимуть на новий термін, Роман Безсмертний зазначив:

“Те, що сьогодні відбувається у цьому плані, я б сказав, що сьогодні йде обілечування і посадка пасажирів на “Титанік”. От їх посадять, виведуть і через 12 годин вони всі потонуть. Чому я кажу про вибори? Ну, вже ж очевидно і зрозуміло, що якщо у парламенті така кількість людей з відповідними приписами, то говорити про парламент як інститут, який має виступати від імені народу, вже неможливо. Якщо ця лавина покотиться, а вона покотиться восени далі, це означає, що ми стоїмо перед моментом: хлопці, злазьте, треба, щоби люди визначили інших”, – вважає гість програми.

Таким чином, переконаний Роман Безсмертний, можна вирішити ключові моменти – повернути для людей смисл влади, те, для чого вона існує і призначена у суспільстві.

Коментуючи питання щодо того, чи і нинішня влада, як попередні очільники держави, перебуває у “віртуальному світі”, вірячи у підтримку суспільства, гість програми наголосив на важливості вміння дати реальну самооцінку.

“Здатність людини до реальної самооцінки – це теж здатність бути приналежним до еліти, – вважає гість програми. – Я би поставив це пунктом номер один, коли людина об’єктивно оцінює себе у тій чи іншій ситуації. Мені у житті доводилося йти у відставку через позицію людей, хоча я був правий. Але ти можеш бути ким завгодно, ти можеш бути талановитою людиною, ти можеш придумати геніальні речі, але ти повинен знати: насильно і без згоди ощасливити людей неможливо”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE