Politerno > Україна і світ > Я вважаю обов’язком солідарно підтримати Саакашвілі, – Гриценко (Відео)

Я вважаю обов’язком солідарно підтримати Саакашвілі, – Гриценко (Відео)

  • 5 Вересня, 2017
  • 1592 Переглядів
  • 0

Лідер партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко заявив, що він приїде на кордон підтримати Саакашвілі.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ZIK.

“Я поїду на кордон зустрічати Михайла Саакашвілі. Вважаю обов’язком солідарно підтримати Михайла. Тут є прецедент грубого, нахабного і цинічного варіанту позбавлення громадянства – базового права людини. Навіть якщо Саакашвілі не вдасться заїхати і провести прозорий судовий процес. Ми ж знаємо, як діють суди і кому вони підконтрольні. Якщо мені люди довіряться на наступних президентських виборах, то одним з перших указів відновлю громадянство Саакашвілі навіть у випадку, коли він би мене нещадно критикував. Це має бути непорушно”, – зазначив пан Гриценко.

За переконання політика провокацій на кордоні можна очікувати лише від влади.

“Що буде на кордоні, то більше залежить від влади. Ми зараз в контакті з тими політичними і громадськими діячами, які будуть брати в цьому участь. Ми наголошуємо, що не планується жодних незаконних, силових дій. Тому, якщо такі будуть, то тільки з боку тих, хто є владою, або підспівують владі. Ви вже чули, що дехто з політичних діячів закликає стріляти, дехто говорить, що він сам стрілятиме, але при цьому чомусь ні Луценко ні Аваков не реагують. Великий знак питання”, – сказав Анатолій Гриценко.

Щодо скандальних заяв лідера Соціалістичної партії Іллі Киви, на думку гостя програми, має реагувати Нацполіція.

“Є різні думки щодо заяв Іллі Киви. Хтось вважає його хворою людиною, інші, що язик без кісток, але в цій ситуації має реагувати правоохоронна система. В даному випадку Національна поліція”, – підсумував політик.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE