Politerno > Україна і світ > Щорічне послання президента є цинічним і не містить планів щодо розвитку країни – Власенко

Щорічне послання президента є цинічним і не містить планів щодо розвитку країни – Власенко

  • 7 Вересня, 2017
  • 1392 Переглядів
  • 0

Коментуючи послання президента Петра Порошенка в інтерв’ю журналістам, народний депутат від фракції “Батьківщина” Сергій Власенко заявив, що воно є цинічним і не містить жодних планів щодо розвитку країни.

“Більш цинічної заяви у стінах Верховної Ради я не чув. Абсолютним цинізмом виглядають заяви про підтримку Збройних сил України від людини, корпорація якої ще минулого року заплатила в бюджет країни-агресора мільярд рублів, за які купують кулі та снаряди, які вбивають наших хлопців”, – переконаний політик.

Парламентар також зазначив, що Петро Порошенко привласнив собі всі, навіть не величні, досягнення в країні, не маючи на це жодних підстав.

Сергій Власенко не почув від президента чітких планів щодо розвитку країни в жодному напрямку.

“Були якісь гасла, якісь загальні фрази, але я не почув чіткого плану в жодному напрямку життєдіяльності людей в Україні, як і не почув ідей щодо діалогу між владою й опозицією, між владою та суспільством. З вуст Порошенка ми лише почули: “Я! Я! Я! І все!”. Це було “Я-послання” Петра Порошенка”, – стверджує нардеп.

Окрім того, на його думку, прозвучала велика кількість маніпуляцій, зокрема, президент заявив, що є прихильником продажу сільськогосподарської землі, але на цьому наполягати не буде.

“Це чистої води фарисейство! Якщо ти прихильник цього, то добивайся. Скажи чесно: я хочу вкрасти, забрати всю українську сільськогосподарську землю. Замість цього він сказав, що є прихильником, але не добиватиметься. Порошенко також заявив про такі гарні умови для приватизації, але чому він тоді свій власний бізнес не продає?”, – обурився Власенко.

“Це виступ абсолютно цинічної людини, яка робить спробу розповісти нам, що в Україні все добре, що  ми живемо в стані реформ, що 144 реформи вже здійснилися”, – додав він.

Також цинічними виглядають заяви Петра Порошенка про вступ до НАТО, оскільки два роки тому президент блокував ініціативу партії “Батьківщина” щодо проведення референдуму про вступ до Альянсу, додав політик.

Насамкінець Сергій Власенко звернув увагу на цинічні спроби голови держави “відбілитися” від попередньої влади.

“Порошенко розповідав про тих, хто 20 років керував країною. Але я хочу нагадати, що в цей час президент був народним депутатом, секретарем РНБО, міністром закордонних справ, міністром економіки, керівником Ради Нацбанку. Складалося враження, що виступав лідер опозиції”, – підсумував депутат від “Батьківщини”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE