Politerno > Україна і світ > Голова Львівської ОДА Синютка каже, що за участь у вчорашніх подіях платити до 2 тисяч гривень

Голова Львівської ОДА Синютка каже, що за участь у вчорашніх подіях платити до 2 тисяч гривень

  • 11 Вересня, 2017
  • 1417 Переглядів
  • 0

Голова Львівської ОДА Олег Синютка заявляє, що те, що відбулось учора у Львівській області, у першу чергу ми повинні оцінювати з точки зору інтересів української держави, а не політиків.

Про це пише «Кулемет».

“Хочу розпочати із подій, які мали місце вчора на Львівщині… Я думаю, що буде дуже багато дискусій на цю тему. І багатьох людей будуть плутати у думках. Але усе дуже просто – хто правий, а хто не правий. У цих дискусіях ми загубимо багато людей. Наголошую ще раз: все надзвичайно просто – треба стати на позиції України і української держави, а не політиків”, – сказав голова Львівської ОДА.

За його словами, усім зрозуміло, що те, що відбулось – це порушення державного кордону.

“Кожен мешканець Львівщини розуміє, що відбулось порушення кордону, при чому не східного, а західного”, – сказав Синютка.

Він додав, що безперечно буде проведено службове розслідування.

“Я подивився відео, яке знято у середині, на території пункту пропуску… Було зривання пагонів, вдарили прикордонника кулаком, що той ледве встояв на ногах… Безумовно, була вказівка не допустити крові і забезпечити безпеку людей. Але також ми повинні розуміти, що це не просто одинокий захід, а захід на кордоні із Європейським Союзом”, – сказав Синютка.

Він також додав, що «все це виглядає дуже і дуже непривабливо».

“Участь у цих подіях брали люди за гроші. Їм платити від 2 тисяч гривень і менше. Розцінки ми знаємо, це усе зрозуміло… Але правда і те, що багато людей, мешканців Львівщини, приїхали на кордон не за гроші. Приїхали з своєю, залежно вже якою метою. Так, були провокатори, але було багато людей, які приїхали від себе особисто”, – сказав Синютка.

Він також додав, що ці події “безперечно вигідні Росії”.

“Це вигідно Росії. Це 100%. Свідомо чи ні це робили політики? Я думаю, що тут вони діляться на два типи. Вони є тут у нас, п’ята колона, яка працює, щоб дестабілізувати ситуацію, а потім загарбати і окупувати державу. Те, що вигідно Москві – зрозуміло, тут є люди, які усвідомлено працюють на Москву, це однозначно”, – сказав голова Львівської ОДА.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE