Politerno > Україна і світ > Альона Шкрум пояснила, чому суспільство підтримує Саакашвілі (Відео)

Альона Шкрум пояснила, чому суспільство підтримує Саакашвілі (Відео)

  • 14 Вересня, 2017
  • 1554 Переглядів
  • 0

Люди щодня відчувають несправедливість. І у випадку із Саакашвілі вони зрозуміли, що несправедливість програла.

Таку думку висловила народний депутат України Альона Шкрум на телеканалі ZIK.

“Я проаналізувала для себе, чому люди зустрічали Саакашвілі і всі опозиційні сили, які приїхали до Львова, ніби почався Новий Рік у Диснейленді. І, на мою думку, справа в тому, що люди відчувають щодня несправедливість, і у цьому випадку вони зрозуміли, що несправедливість програла”, – вважає Шкрум.

На думку нардепа, суспільство більше не сприймає Порошенка як президента, якому вони надали повноваження рухати державу вперед.

“Порошенко формально видає укази, впливає на Верховну Раду, має в руках силовий примус, зокрема СБУ, Генпрокуратура і Нацполіція. Але люди почали сприймати Порошенка тільки як суверена, який своїми забаганками комусь може надати громадянство, а в когось забрати. І тому зараз люди дуже радіють тому факту, що указ президента не став законом та правовою нормою”, – пояснює політик.

Також депутат порівняла цю ситуацію із перемогою активістів на Майдані, коли люди були не згодні із злочинним наказом Януковича, який він дав тодішньому міністру МВС Захарченку.

“Як і в період Майдану, люди відчули, що здобули хоч і маленьку, але перемогу над несправедливістю. Адже Порошенко – це не суверен у середніх віках та не феодал. Він має дотримуватися законів та справедливості як щодо себе, так і щодо всього суспільства”, – наголосила Альона Шкрум.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE