Politerno > Україна і світ > “Порошенко і вищі посадові особи держави причетні до банального здирництва та хабарництва”, – Турчинов.

“Порошенко і вищі посадові особи держави причетні до банального здирництва та хабарництва”, – Турчинов.

  • 18 Вересня, 2017
  • 1588 Переглядів
  • 0

Це звинувачення Турчинов сказав 12 років тому – 15 вересня 2005 року. Але пригадав цей вислів Турчинова і привів відповідне посилання нардеп Семен Семенченко сьогодні у себе в Facebook.

Минуло 12 років і все повторюється. Тільки в набагато більших масштабах. Тільки тепер колишніх викривачів повністю все влаштовує. Проведення тотальної чистки “української правлячого класу” – обов’язкова умова визволення України.

Якщо цього не може зробити виборець це повинен зробити суд або ліхтарний стовп. 17 жовтня до парламента прийдуть люди з усієї країни щоб змусити депутатів зробити це законним способом – натиснути кнопку “за” при голосуванні з антикорупційного суду. Цей суд почне усувати з посад і відправляти в тюрму депутатів, урядовців, олігархів за матеріалами НАБУ.

Набридло читати нескінченні повідомлення про про корупцію, бідну країну і багатих чиновників? Ваша присутність під Радою в це день необхідна!

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE