Politerno > Україна і світ > Так ось яке воно прокурорське щастя, – Сергій Фурса

Так ось яке воно прокурорське щастя, – Сергій Фурса

  • 24 Вересня, 2017
  • 1586 Переглядів
  • 0

Генеральний прокурор сказав, що має право на 5 годин особистого щастя. І це правда. Але ми маємо право оцінювати, що саме генеральний прокурор вважає щастям ….

Такими рядками почав свій пост у  Facebook фінансовий аналітик і публіцист Сергій Фурса.

Ми бачили щастя Пшонки і все про нього зрозуміли. Відразу. Як і про Арбузова з його ванною в НБУ, про Януковича з його страусами, а також про Клименка, який до сих пір тішить нас своїм щасливим обличчям в роликах, де він виступає в якості геніального актора.

Люди бувають різні. Буває різним щастя.

Тому Генеральний прокурор має право на 5 годин щастя. Якщо щастя для нього – це зіпсувати весілля сина, покликавши на нього всіх своїх друзяк. Має право. Я тебе породив, я замість тебе і весілля відгуляю.

Якщо для генерального прокурора щастя – це випити з Суркісами і Деркачем, то він може на нього розраховувати. А ми, заодно, зрозуміємо, чому прокуратура так активно підтримує Суркісів в протистоянні з державою в справі Приватбанку.

Ну ось прямо там, на весіллі, прокуратура остаточно зрозуміла, що Суркіси не зв’язані особи.

Прокуратура має право на щастя

Президент має право порівнювати корупцію в Україні та Фінляндії і заперечувати проти створення антикорупційних судів

Всі мають право на щастя. А також право голосу. Яким треба користуватися. І вибирати людей, чиє поняття про щастя поєднується з твоїми власними цінностями.

Поки ми живемо в країні, де велика частина людей напевно бачить своє щастя так само, як бачить його генеральний прокурор.

Які цінності у суспільства, така і країна.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE