Politerno > Україна і світ > Нинішня влада покриває спільників Януковича, – Сергій Соболєв

Нинішня влада покриває спільників Януковича, – Сергій Соболєв

  • 25 Вересня, 2017
  • 1351 Переглядів
  • 0

Перший заступник Голови фракції “Батьківщина” Сергій Соболєв звинуватив Генеральну прокуратуру України в покритті одіозних соратників екс-президента Віктора Януковича.

Про це народний депутат заявив, перебуваючи на Запоріжжі.

Під час зустрічі з депутатами місцевих рад та громадськими активістами Сергій Соболєв повідомив про направлення запиту до Генерального прокурора України та міністра внутрішніх справ з вимогою поновити міжнародний розшук кримінального авторитета, так званого куратора Запорізької області Євгена Анісімова.

У запиті також міститься вимога притягнути до кримінальної відповідальності суддю і прокурорів, які його випустили.

“Те, що одного з основних поплічників Януковича по Запоріжжю Анісімова, так само як і інших соратників екс-президента, зняли з міжнародного розшуку, а головні свідки їхніх злодіянь нині самі стають об’єктами уваги органів прокуратури, свідчить про змову з представниками колишньої злочинної влади”, – зазначив народний депутат від “Батьківщини”.

За словами Сергія Соболєва, є низка неспростовних фактів того, як нинішній Генеральний прокурор вигороджує поплічників Януковича.

“Луценко сьогодні розповідає, що родина Януковича перебуває під жорсткими санкціями українського уряду. Але тоді виникає запитання, як син екс-президента Олександр зміг легально продати свій телеканал “Тоніс”, і що в цей час робила Генеральна прокуратура”, – зазначив парламентар.

На думку представника “Батьківщини”, бездіяльність високопосадовців при розслідуванні злочинів попередніх високопосадовців спричинила катастрофічне падіння довіри людей до влади, рейтинг якої невпинно наближається до нульової позначки.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE